frases

Saturday, March 19, 2011

Carta per les entitats de la Fundació Hosp.

ENS HEM TRASLLADAT

Degut a les pressions de la direcció de la Fundació Hospital St. Jaume i Sta. Magdalena.

· No érem ben vistos per la "classe" de persones que assistim. Segons ells, no eren part del sector o àmbit socio-sanitari, "curiosa conclusió".

Creiem que tenen un desconeixement total de les malalties que suporten els nostres usuaris, com poden ser: problemes de salut mental, VIH, esquizofrènia, desequilibris físics, etc. (les institucions mèdiques els classifiquen com a malalts).

· Per no admetre, que tant la direcció com la presidenta de la institució no son prou competents en el seu càrrec, ja que la pensem que la seva ignorància els ha produït una visió errònia de la situació de malaltia del col·lectiu. Perquè si no fos així, podríem classificar-les com a discriminació o racisme social.

· Per demostrar que els "Patrons" de la Fundació (representants de tots els partits polítics) són simples titelles al servei de l'Administració Local, sense criteri per discutir i decidir la veracitat dels fets.

· Per induir més a la misèria a les famílies que proveíem de menjar, al proposar que podíem desviar-les a Serveis Socials (Creu roja o Càritas). Dos entitats que dificulten l'assistència a les persones necessitades (tenim les proves per escrit de diferents persones que encara esperen l’assistència d'aquestes entitats).

Per tot això:

Uns voluntaris compromesos amb la població més desfavorida, hem llogat un local per poder refer i ampliar els serveis que ja dúiem a terme.

“No som perfectes, però intentem fer-ho millor cada vegada”

Poden comptar amb nosaltres, encara que no estiguem a l'edifici de la Fundació Hospital, sempre que necessitin de qualsevol servei dels que podem oferir.

Salutacions,

ASALMA (Associació Alba Maresme)

C/ Sant Miquel,26. Local

08303 Mataró

Tel. Fix: 931283701 Tel. Mv: 633598835

Correu electrònic: asalma@hispavista.com


Es poden afegir comentaris a baix on posa: publicar comentarios en la entrada,,

1 comment:

PUEDES OPINAR CON ANONIMO SI QUIERES, GRACIAS